Welkom bij Djembejos,

 DJEMBE : Workshops - Lessen - Reparatie

Bedankt voor uw bezoek bij DJEMBEJOS.

Ik hoop dat u vindt wat u zoekt over Djembé's & West Afrikaanse Percussie. We maken samen een muzikale authentieke reis met de roots van de Afrikaanse muziek. Naar wens kunt u aansluitend culinair genieten van Afrikaanse of Surinaamse hapjes of maaltijd.  Djembejos brengt u in kontact met de aanbevolen cateraar(s).

Djembejos heeft geen website met toeters en bellen maar is erop gericht u een zo goed mogelijke service te bieden. Daar investeer ik in.

Ik zal dan ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen. Met het brede aanbod dat ik beschikbaar heb, vindt u vast en zeker wat u zoekt.

Mijn passie is westafrikaansepercussie, met name djembé percussie, en wil die delen met ieder die hier ook in geïnteresseerd is. Iedereen kan meedoen, geen vooropleiding nodig. Plezier maken staat voorop. Voel en beleef het ritme van je hart, in groepsverband of individueel.

-Workshops

-Lessen

-Reparatie

Zie de portfolio om 'n idee te krijgen wat Djembejos zoal gedaan heeft, maar het samen-spelen wordt steeds leuker, dankzij jullie deelname !

 

Neem een kijkje op deze website en als u vragen of opmerkingen heeft, neemt u gerust contact met mij op:


         info@djembejos.nl

 


Ik hoop u snel terug te zien.    A' Ni  Ce  !

 

Djembejos

Jos Schmeetz

Voldersdreef 87,

6216TD Maastricht

 

Kamer van Koophandel nr: 61734322.

Btw nr: NL099231402B02

Alle genoemde workshop- en lesprijzen zijn inclusief btw.